Over mij

Marcello Romeo

Marcel de Bruin, alias “Marcelloromeo”, zoals ik wellicht bekender ben in fotoland. Ik ben 52 jaar jong en probeer dingen die me interesseren altijd het liefst voor 200% te doen en minimaal voor 100% !

Na jarenlang professioneel te hebben gefotografeerd en een andere weg in geslagen te zijn, heb ik na zo’n 15 jaar de draad weer in alle hevigheid opgepakt en ben ik medio 2007 weer begonnen met fotograferen. Echt fanatiek is dit geworden in 2009 nadat ik ook de nodige investeringen in apparatuur heb kunnen doen. Het verschil met vroeger is echter dat de passie zich nu vrijwel uitsluitend beperkt tot Natuur- en Landschapsfotografie.

Na de verloren jaren ben ik nu weer wekelijks op pad om de natuur in al zijn facetten op zijn mooist in beeld te brengen.

Mijn Fotovakschoolopleiding van weleer biedt nog steeds een bron van kennis en ervaring, alhoewel ik me bewust ben van het feit dat ik op computertechnisch vlak nog altijd bij te leren is, alhoewel ik ook op dit vlak heel veel geleerd heb en van mening ben dat een goede aan een goede foto eenvoudig niet veel hoeft te gebeuren!

Ik hoop dat U er net zo van kunt genieten als ik er reeds van deed en zie Uw reacties graag tegemoet.

Mocht U verdere interesse hebben in één van mijn foto’s of als U denkt dat zou wel eens of als U denkt dat zou wel eens interessant kunnen van voor een foto van “Marcelloromeo” neem dan contact met mij op of bel:
06-55392340.

Veel kijk plezier,

Met vriendelijk groet

Marcel de Bruin alias Marcello Romeo

Voor reacties vragen en opmerkingen: laat een bericht achter in het gastenboek!

error: Content is protected !!