Dutch English German Italian

Over mij

marcelloromeo
Marcel de Bruin, Alias "Marcelloromeo" zoals ik wellicht bekender ben in fotoland.


Ik ben 52 jaar jong en probeer dingen die me interesseren altijd het liefst voor 200% te doen en minimaal voor 100% !

Na jarenlang professioneel te hebben gefotografeerd en een andere weg in geslagen te zijn, heb ik na zo'n 15 jaar de draad weer in alle hevigheid opgepakt en ben ik medio 2007 voorzichtig weer begonnen met fotograferen. Echt fanatiek is dit geworden in 2009 nadat ik ook de nodige investeringen in apparatuur heb kunnen doen. Het verschil met vroeger is echter dat de passie zich nu vrijwel uitsluitend beperkt tot Natuur– en Landschapsfotografie.

Na de verloren jaren ben ik nu weer wekelijks op pad om de natuur in al zijn facetten op zijn mooist in beeld te brengen.

Mijn Fotovakschoolopleiding van weleer biedt nog steeds een bron van kennis en ervaring, alhoewel ik me bewust ben van het feit dat ik op computertechnisch vlak nog altijd bij te leren is, alhoewel ik ook op dit vlak heel veel geleerd heb en van mening ben dat aan een goede foto eenvoudig niet veel hoeft te gebeuren!

 

Via de Nieuwsbrief (waarin ik U die zich aangemeld heeft) op de hoogte houd van de noviteiten/wijzigingen op de site en bied ik U de mogelijkheid om (Fototechnische)vragen te stellen.
Bovendien start ik wellicht in de nabije toekomst met Workshops en Exposeer ik regelmatig mijn werk op diverse plaatsen in het land.

Ik hoop dat U er net zo van kunt genieten als ik er reeds van deed en zie Uw reacties graag tegemoet.

Mocht U verdere interesse hebben in één van mijn foto's of als U denkt dat zou wel eens interessant kunnen zijn voor een foto van "Marcelloromeo" neem dan contact met mij op of bel: 06-55 392 340

Veel kijkplezier,

Met vriendelijke groet,

Marcel de Bruin, alias Marcelloromeo

Voor reacties, opmerkingen en vragen: Laat een bericht achter in het gastenboek !

I do speak English ! Mi parlo Italiano ! Ich rede Deutsch !

Leave your questions/comments or reactions please in the guestbook, in your own language !

Per commenti, domande e commenti: Invia un messaggio nel guestbook, nella tua lingua!

Für Kommentare, Fragen und Kommentare schreiben: Hinterlassen Sie eine Nachricht in das Gästebuch in Ihrer eigene Sprache!P.S.: Als U een groot scherm en snelle internetverbinding hebt ga dan eens naar : "Portfolio" - "Gebruikers Grootscherm" en klik op het icoontje om de foto's over het gehele scherm te zien !

Bij "Series"ziet U bijzondere momenten uit de natuur die in een slide-show weergeven wat er gebeurde in heel weinig (mili)seconden.

Aantal bezoekers226770

23 oktober 2017

© 2010 Het is niet toegestaan om mijn foto's te gebruiken zonder mijn toestemming - It is not allowed to use my photos without my permission.
All rights of the owner of this work reserved. © Marcelloromeo.